skip to Main Content

CDA: Energielabels huurwoningen lijken niet in orde Amstelveen - De energielabels van huurwoningen in Amstelveen zijn veel te rooskleurig. Zo concludeert het CDA na contacten met bewoners. Deze labels zijn bedoeld om aan te geven hoe energie-zuinig de woning is, maar hebben vaak niets met de... Lees verder 16 februari 2023 Gemeenteraad moet anders Sinds maart vorig jaar heeft de gemeenteraad een nieuw "vergadermodel". Het CDA maakt zich hier enorm zorgen over.
In december konden inwoners inspreken bij de bespreking van de woningcorporatie, Eigen Haard. Maar mensen die zich hadden aangemeld, werden geweerd omdat...
Lees verder 28 januari 2023
Luc Jalink neemt afscheid als interim voorzitter CDA Amstelveen Amstelveen • Luc Jalink heeft tijdens zaterdag 28 januari 2022 afscheid genomen als voorzitter (a.i.) van CDA Amstelveen. Hij nam het stokje in 2021 over van Nadjeda Richardson. De afdeling is op zoek naar een opvolger.

‘Het is geen gemakkelijke...
Lees verder 28 januari 2023
Nieuwe kans voor plan Bovenkerkerweg Amstelveen • De planvorming rond het complex van de Bovenkerkerweg beleefde in de laatste week van januari 2022 een nieuwe start. Anderhalf jaar geleden was het nog helemaal mis gegaan met de participatie.

Het plan was al volledig uitgewerkt,...
Lees verder 28 januari 2023

Nieuws

Gemeenteraad moet anders

Sinds maart vorig jaar heeft de gemeenteraad een nieuw "vergadermodel". Het CDA maakt zich hier enorm zorgen over. In december konden inwoners inspreken bij de…

Agenda

Kom ons team versterken!

Amstelveen is het waard om je voor in te zetten! Wil jij ook je steentje bijdragen aan het verbeteren van de samenleving? Meld je dan nu aan als vrijwilliger.

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks brengt het CDA Amstelveen een digitale nieuwsbrief uit. Wilt u hem rechtstreeks ontvangen, stuur dan een email naar secretaris@amstelveen.cda.nl.

Doneer

Wilt u ons financieel steunen? Graag! Ons rekeningnummer is NL19RABO0343163888, t.n.v. “CDA Amstelveen”. Het CDA heeft een ANBI-status en uw gift is dus deels fiscaal aftrekbaar.
Het is ook mogelijk om een periodieke schenking te doen. Neemt u daarvoor contact op met onze penningmeester.

Waar we voor staan

We vinden Amstelveen een prachtige stad. Het staat misschien wel symbool voor veel goede dingen van Nederland: de combinatie van groen en wonen, rijtjeshuizen en appartementen, Nederlanders en expats. Maar het betekent ook dat we steeds opnieuw moeten uitvinden hoe we goed met elkaar kunnen samenleven. Want individueel eigenbelang is niet genoeg om de samenleving in stand te houden. Hiernaast onze ideeën om te bouwen aan de gemeenschap.

Wie is wie?

Back To Top