Skip to content

Doe mee! Route 2026: Dag van de Afdelingen in Diemen op 28 juni

Datum: 28 juni 2024
Tijd: 16:00 - 21:00Het CDA heeft in de afgelopen maanden inspirerende bijeenkomsten georganiseerd om te bouwen aan het nieuwe CDA. Er zijn al bijeenkomsten geweest in Tolbert, Eindhoven, Gouda en Arnhem. Op vrijdag 28 juni is de afsluitende bijeenkomst in Theater de Omval Diemen. Aanvang 16:00 uur; Eindtijd: 21:00 uur. Adres: Ouddiemerlaan 104, 1111HL Diemen.

Elke bijeenkomst heeft zijn eigen programma, dat is samengesteld naar de wensen die eerder bij de leden zijn opgehaald. Naast de interactieve deelsessies, trainingen en thema-gesprekken is er voldoende ruimte om te netwerken en de regionale contacten aan te halen. Ook staat er telkens een interessant panelgesprek op het programma.

Er zijn sessies over Ledenbinding- en ledenwerving, Permanente campagne en Social Media. André Poortman zal een Inspirerende themasessie Christendemocratie verzorgen en er is als afsluiting een interessant Keynote-panel.

Voor deze bijeenkomst is het nog mogelijk om aan te melden via onderstaande link. Om aan te melden heb je je relatienummer nodig.

28 juni: Diemen (cda.nl)

Back To Top