Skip to content

CDA regio-overleg op 6 juli in P60 Amstelveen

Datum: 6 juli 2024
Tijd: 16:00 - 18:00


 

Op 6 juli organiseert het CDA Amstelveen het regio-overleg in P60 te Amstelveen (naast het busstation in het Stadshart). Aanvang 16:00 uur.  De regio’s Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn-De Kwakel, Amsterdam, en Landsmeer aanwezig zijn.

 

Het CDA-Amstelveen vindt het belangrijk goede contacten met de regio te hebben. We kunnen elkaar helpen op een groot aantal onderwerpen zoals het verkiezingsprogramma 2026 (Gemeenteraadsverkiezingen) en het daarbij behorende campagneplan. Daarnaast willen we bezien hoe we gezamenlijk kunnen optrekken op onderwerpen als (jonge) leden werven en effectieve communicatie. Maar ook gezamenlijk optrekken op onderwerpen die voor de regio belangrijk zijn; bijvoorbeeld Schiphol.

 

Op het eerstvolgende overleg willen we stil staan bij de gemeenteraadsverkiezingen 2026.  Wat kunnen we nu al doen als voorbereiding op deze verkiezingen?

 

Iedereen die graag mee wil denken en discussiëren is van harte welkom op 6 juli. Daarnaast een goede mogelijkheid om CDA-rs uit de regio te leren kennen.

 

Bestuur CDA Amstelveen

Back To Top